Clemens Residence

Clemens-Residence

Nestled in a private community on the coast of southern California, this 4,690 square foot beach style New England home is designed for a family that loves the ocean and outdoors. Upon entering the building you find yourself in a courtyard guiding you to a narrow entry which then opens into the expansive double volume living and dining area. This journey is aimed at accentuating the large open living and dining area. Large clearstory windows fill the space with natural light and showcase the ceiling’s wood beams against the white washed walls. The white finish used throughout the house reflects the abundant natural light and creates a dynamic environment that is constantly changing with the different qualities of light throughout the day. The natural wood floors, set against the white of the walls, create a rich interior that gives a relaxed atmosphere and organic natural feel to the rooms. The home is designed to have few hallways. This allows interior rooms to easily flow and transition into one another. These connected spaces are separated through subtle gestures and function, which creates a cohesive atmosphere throughout the home. Large bi-folding doors, sliding doors and windows allow for the threshold of the indoor and outdoor spaces to be blurred, merging the two together. The resulting seamless connection between the indoor and outdoor environments allows the family to enjoy each other and the site’s temperate climate. This home’s design clearly articulates the beauty of Californian coastal living.

 

http://www.health-canada-pharmacy.com http://quotecorner.com/online-pharmacy.html